We need to talk 😜

Kan ik je wellicht ergens mee helpen en wil je daar meer over weten? Ik help je graag, ook wanneer je iets wilt delen, benieuwd bent of ik iets doe wat niet op de website staat of twijfelt of een product wel wat voor jou is. Neem even contact op en dan hebben we het er over. 

Krijg je antwoord via: 

Veel gestelde vragen: 

Moet ik perse helemaal suikervrij met de suikervrije maandbox?

Nee zeker niet, met de box leer je wel hoe je dit kunt doen, maar je kunt er zeker helemaal je eigen draai aangeven.  

Heb je meer producten te koop dan de suikervrije maandbox?

Op dit moment niet, je kunt je wel inschrijven voor een wachtlijst.  

Doe je ook aan coaching?

Misschien. Dat ligt een beetje aan jouw situatie, ik vind coaching geweldig om te doen, ik ben er ook goed in. Echter ga ik geen mensen (meer) coachen die eigenlijk niet willen veranderen. ik ga jou niet overhalen om gezond te leven. Wanneer ik je wel kan coachen is wanneer jij wel wilt, maar wanneer dit om de een of andere manier niet lukt (dat mag dan best zijn omdat je motivatie soms even ver te zoeken is, dat hoort er bij). Door middel van een gratis kennismaking kijken we eerst of er een match is. 

In het kort wat ik voor je kan doen: 

Gezonder thuis

Gezonde oplossingen voor thuis, daar heb ik nu een aantal mogelijkheden voor. Lees er meer over en ondekt hoe ik jij jouw thuis met mijn praktishe stap voor stap DIY mogelijkheden gezonder kunt maken. 

Projecten voor kinderen

Werk jij met kinderen, in een school of opvang. Kijk dan eens naar mijn projecten. Misschien kan ik iets betekenen voor jouw organisatie?

Op maat

Op maat is er van alles mogelijk, ik heb een schat aan kennis en ervaring en  ben vooral erg creatief en oplossinggericht. Ik denk graag (vrijblijvend) met je mee en kom met een concreet voorstel. Zie bij veel gestelde vragen een aantal voorbeelden. Vul het contact formulier even in, dan neem ik contact op.  

Op de hoogte blijven van Healthy Ageing @ home. Tips en inspiratie ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

KVK: KVK 81190379