#HOEDAN

HEALTHY HOME

MINI- STAPJES CURSUS

12 WEKEN PILOT

Wil jij ook wel gezonder leven, maar denk je met je drukke bestaan, hoedan?! Ervaar jij gezonder leven als een extra taak op je to do lijst, als iets wat je eigenlijk allemaal stress opleverd, inplaats van dat het je zou kunnen helpen? 

Blijf jij gezonder leven uitstellen, of besteed je er minder tijd en aandacht aan dan je zou willen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wat wel wat niet, hoe vaak, wanneer etc. Dan is deze mini stapjes cursus wat voor jou! 

 

4 thema's. 12 weken. elke week een klein brokje.

 Oke, stel je voor dat ik alle thema’s gericht op gezond leven, gezond opgroeien, healthy ageing, positieve gezondheid op een hoop heb gegooid en daar de waardevolste vier thema’s voor jou uit heb gehaald. Van deze thema’s heb ik alles voorgekauwd en super behapbare praktische brokjes gemaakt. 12 stuks.  

Een klein brokje in je mailbox

12 kleine dingen die jouw gezondheid (en die van je gezin) aanzienlijk gaan verbeteren. Super praktisch, behapbaar. Duidelijk omgeschreven, opdrachtjes erbij en printables etc. Alles zodat jij het succesvol kunt toepassen in je toch al drukke bestaan. 

Dat is precies wat ik gedaan heb. 

 

12 weken lang elke week één klein mini stapje gemamabird in je mailbox. Wat kun je wekelijks verwachten:

Start met een mini webinar. Hierin leer je meer over het hoe en waarom van het thema.

 

 

Uitleg, daar waar nodig, opdrachten voor meer inzicht, tips en tricks. Alles wat jij nodig bent om te kunnen doen.

 

 

Doen. Uiteraard gaan we juist dingen doen! Mini dingen.

 

 

Printables en extratjes. Om alles goed te kunnen volhouden. Yes!!!

 

 

Kids. Wanneer je je gezin ook wilt betrekken. Vertel ik je #hoedan.

 

 

 

 

Kim weet met humor het onderwerp van Healthy Ageing bespreekbaar te maken. 
Alex

Vier modules  

De cursus bestaat uit vier modules, en elke module heeft weer 3 lessen. In totaal dus 12 lessen in 12 weken tijd. Zo doe je elke week 1 klein stapje.   

Grip op schermtijd

Heb jij ook een haat liefde verhouding met je mobiel en de schermen. In deze module werken we aan een gezondere relatie met je scherm. 

Je lichaam voeden

Voedzaam eten is niet altijd gemakkelijk, ongezond eten is snel, gemakkelijk en goedkoop. In deze module brengen we focus aan op je lichaam voeden met wat je nodig bent. 

Move Naturally. Meer bewegen.

Meer bewegen in het dagelijks leven. Net als in de blue zones (plekken waar mensen van nature gezond oud worden). Niet perse sporten, maar wel een actieve dag. 

Downshift. Gezond ontspannen.

We bouwen gedurende dag stress op, daar is niets mis mee. Mits je ook weer goed kunt ontspannen. In deze module werken we aan dagelijks gezond ontspannen, los komen van stress op een gezonde manier. 

Mee doen?!

We starten op 3 januari met de cursus, niet omdat we niet gezond de feestdagen door durven, maar omdat januari van nature een nieuwe energie met zich mee brengt. Door deze cursus ga jij deze energie vast houden. En zijn het niet de gezonde voornemens die geen stand houden met teleurstelling als gevolg. Door deze mini stapjes cursus ga jij 12 weken lang stapje voor stapje jouw leefstijl verbeteren zodat je dit ook kunt blijven volhouden. 

ACTIE PRIJS

Nu mee doen niet voor € 174,- maar voor € 43,50. Dat is geen €14,5 per les maar nu maar €3,60

KORTING VERVALT OP 1 DECEMBER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

KIES VOOR JEZELF. Gun jezelf deze mini stapjes voor een betere gezondheid. 

Het is crue dat het belangrijkste moment voor een gezonde basis van het kind samen valt met de meeste drukke periode van de moeder. Die jonge jaren zijn zo belangrijk voor het aanleren van gezond gedrag. Echter heb je als moeder zo veel verantwoordelijkheden. Hoe combineer je alles. Gun jezelf en je gezin dit en doe mee met deze cursus. Voor jezelf en zo indirect ook voor jouw gezin.  

VRAGEN?